Tørberget kirke ligger sentralt i bygda Tørberget, nær riksveg 25 mot Elverum.
Tørberget kirke er en liten og forholdsvis enkel langkirke i tre med takrytter over hovedinngang. Kirken ble oppført i 1933 etter tegninger fra Statens bygningsinspektorat.
Kirken er utvendig og innvendig panelt. Kirkerommet har umalte panelvegger og flere inventardeler fra 1600-og 1700-tallet, som kommer fra Trysil kirke og Elverum kirke. Flere av inventardelene ble komplettert av treskjærer Peter Galaasen og kirkemaler Ola Seter i 1933.
Foran koråpningen ble det satt opp en balustrade og to obelisker i vinkel. Fredrik 5.s kongemonogrammer ble erstattet med monogrammene til kronprinsparet Olav og Märtha som var tilstede ved innvielsen. Prekestolen med prekestolshimling er antagelig fra midten av 1600-tallet også de ble ombygd og retusjert i 1933.
Altertavlen er rikt dekorert med skulpturer, søyler og bildefelt i to etasjer med et toppstykke. Hovedfeltet mangler antagelig et krusifiks, i andre etasjen er oppstandelsen og øverst Jesus for ypperstepresten. Tavlen ble overmalt i 1752. Døpefonten er en liten engel med kum på hode som står under en døpefontshimling. Over koråpningen svever en basunengel. Begge figurene er antagelig fra 1700-tallet.