Vårskikjøring i Trysil

03.04.2024

Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 

Vårsola varmer

Knettsetra_afterski_660.jpg

Noe av det aller beste med skikjøring i april er å kunne ta lunsjen ute, og nyte de første ordentlig varme solstrålene. På Trysils restauranter kan du nyte vårsola i godt selskap av fristende retter og noe godt i glasset. Afterski hører selvfølgelig med, og i Trysil kan både små og store finne sine favorittsteder etter endt skidag. Med kakao, noe godt å spise eller rocke løs til live underholdning.  

>> Følg med på åpne heiser og bakker her

 

Fine langrennsturer

Paradisbukta_660.jpg

I og rundt Trysilfjellet kan du velge mellom over 100 km langrennsspor. Pakk med deg utstyr for å være ute ei stund - kanskje frister det å lage seg ei grop underveis, med pølsegrilling og kvikk lunsj. Skurufjellrunden er en populær tur, som gjør seg ekstra godt i solskinn. Se flere lokale langrennstips her.

>> Følg med på sist preparerte løyper på Skisporet.no

 

WinterEnd 18.-21. april

winter_end_660_350.jpg

WinterEnd er en festival med herlig stemning, samt en mengde ulike konserter og aktiviteter som avslutter vintersesongen i Trysil. Opplev artister som Matoma, Arif, BigBang, Beathoven, Nico & Vinz. Banked Slalom by Helene Olafsen og publikumsfavoritten Poolrace kommer tilbake, samt en nyhet for 2024; Bu$i Jam med Birk Ruud.

Les mer om WinterEnd her.

>> Se kommende arrangementer i Trysil 

 

Overnatting 

skistar-lodge_660.jpg

Valgmulighetene er mange når det kommer til overnatting i Trysil. Velg blant hytter, leiligheter, hotell, camping eller kanskje en natt i tretopphytte? Skibussen går til 21. april, og tar deg lett mellom hytta og bakken fra de fleste boområdene rundt fjellet.  Last ned skibusstabellen her.

Vårvibber i sentrum 

HOKA.jpg

Det er lite som slår følelsen av den første lunsjen eller kaffen på uteservering. I sentrum finner du flere hyggelige spisesteder og kaféer. En perfekt pause i jakten på vårnyheter eller etter endt skitur. Butikkene bugner av både salgsvarer og nyheter, og alt du måtte trenge til både vinter- og sommergarderoben. 

>> Velkommen til sentrum

Flere nyheter

  • 13.05.2024

    Vårrengjøring ute og inne

    Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
  • 08.05.2024

    Vinn drømmehelg i Trysil

    Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
  • 08.05.2024

    Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

    Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
  • 06.05.2024

    17. mai i Trysil

    17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
  • 23.04.2024

    En utfordring i Toppsjiktet

    Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
  • 05.05.2024

    10 tips til familieferien i Trysil

    Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >